Lodziarnia Quattro Si znalazła się na liście najlepszych lodziarni rzemieślniczych. W światowym rankingu stworzonym przez włoską firmę Carpigiani zajmuje czołowe miejsce.
Ranking 100 najlepszych lodziarni na świecie, tzw. Top 100 Best Gelato Chefs 2020 opierał się na kilku czynnikach. Były to m.in. wyniki osiągnięte przez lodziarnie w różnych imprezach, jak np. Gelato Festiwal, uzgodnione i anonimowe wizyty, degustacje w poszczególnych lodziarniach czy opinie klientów. Lodziarnia znajdująca się przy ulicy Jasnej 4B w Pruszkowie zajęła w nim 42. miejsce, a biorąc pod uwagę tylko lokale z Europy - znalazła się na 30. pozycji. Co ważne, żaden inny producent lodów z Polski nie znalazł się na liście rankingowej.
Stworzona przez Petera Bertoti lodziarnia, funkcjonująca na bazie rodzinnych, włoskich receptur, stała się jednym z najchętniej odwiedzanych miejsc w regionie, gdzie w sezonie letnim ustawiają się długie kolejki. W menu oprócz tradycyjnych smaków, znajdziemy także kilka niespodzianek takich, jak lody o smaku marakui, czarnej morwy, gruszki i borówki amerykańskiej. Osławione są jednak te śliwkowe i z czarnej porzeczki. Za te właśnie Quattro Si zdobywała już nagrody w poprzednich latach. W 2017 r. wygrała polską edycję Gelato Festivalu, a w 2018 r. w tym samym konkursie ich lody otrzymały wyróżnienie i nagrodę publiczności.
Każdy można samemu przekonać się o wyjątkowości lodów z Pruszkowa, lodziarnia otwata jest od 10 kwietnia.